|
Re: Magyar topic
|
Posted:
Oct 5, 2005 8:07 PM
|
|
|
Nehéz az eleje, de nagyon bele lehet jönni. A legjobb tanács amit adhatok, hogy csinálj még egy accountot, arra pedig tuningolj fel 4 ásót. Annyi lóvét fognak termelni, hogy abból hajókra, csapdákra...mindenre futja! Én is alig 2 hónap alatt 100-as szerijű ásókat gyártottam-duplaklikk, +35-ös vértek, fegyverek nélkül. Mostanra van két hajóm, 3 500-as csapim, és 2-3 milla tartalékom. Érdemes!
Egyébként csak duelezek igazából, meg TA-n irtok. Igaz, csak ritkán, mert a DTL-ben átveszem újra a vezérséget, a fölösleges zombiklánok ellen általános háborút indítunk(Az LMS elleni támadást személyes okokból megvétózom, de a többi "mehet a levesbe"), emellett Mia_Neptune-nal ma végeztem el a SoL-os klánküldiket és 52 tolvajt vertem meg egy nap alatt, 2 alapduel mellett. Napi mérleg: 54 győzelem 0 vereség 100%-os átlag, és egy szint+9-es tolvaj, Maszatos is áldozatul esett.
Szóval, otthon is sok a dolgom, a múltkori lenézésem miatt meg ritkán fogok erre járni. Ha igen, természetesen a 101%-ot fogom nyújtani-de a "pofámat be fogom fogni"...Ha valakinek kell segítség, szívesen segítek-csak szóljon, de önszántamból nem fogok kis "noob"-ot játszani, csak mert nem díszeleg a nevem mellett egy fránya csillag a chaten.
|
|