Forums » Magyar
Csalás?
Replies: 3   Pages: 1   Most recent reply posted by: DesertRose (Aug 13, 2014 8:30 PM)
Welcome, Guest
Login
Guest Settings
 Reply to this Topic  Post New Topic  Search Forum
 
  Back to Topic List
 
Replies: 3   Pages: 1  
DesertRose

Posts: 8
Registered: Feb, 2008

Csalás? Posted: Aug 13, 2014 8:30 PM
Reply
Üdvözletem!
Nagyon régen készülök megírni az alábbiakat, mindig halogattam, de annyira felháborító már az átlátszó csalás az ostáblában, hogy most már csak felteszem az engem foglalkoztató kérdéseket, ezek pedig a következők: rögzítik-e a lejátszott játékokat, van-e mód visszanézni, és mi történik akkor, ha bebizonyosodik a csalás ténye.
A legfrissebb ilyen élményem kb. 40 perccel ezelőtt volt az ostábla versenyen, az alen nevű török játékossal.
Még egy utolsó kérdésem az, hogy hogyan juttathatom el a panaszomat a "legfelsőbbekhez" ( tulajdonos? ), mert úgy gondolom, hogy a többi előfizetővel egyenjogú vagyok, nekem is jár a sportszerű, csalásmentes játék. Köszönöm.


Hokuspokus15

Posts: 70
Registered: Aug, 2007

AW: Csalás? Posted: Aug 14, 2014 5:15 AM
Reply
A jateklefolyasat nem hinnem hogy rögzitsek. Ettöl eltkintve leirnad esetleg hogy miben allt a "csalas". Regota jatszom az ostablat de a guritastol eltekintve nem tudom elkepzelni hogyan lehet ott csalni. A guritas manipulaciojat nem fogja neked senki beismerni, a "legfelsöbbek" föleg nem.

DesertRose

Posts: 8
Registered: Feb, 2008

Re: Csalás? Posted: Aug 14, 2014 12:46 PM
Reply
A tegnapi verseny esetében több mozzanatot is meg lehet "vétózni". 1.Az első természetesen az, amit sokszor és sokan megneveztetek már:a gurítás manipulálása - az általam említett játékos mindig azt kapta, ami éppen akkor kellett neki. 2. Egy másik természetellenes mozzanat az, hogy ugyanez a játékos, mihelyt elérte azt a pontszámot, ami majdnem 100%-ig bebiztosította az elsőségét, azon nyomban leállt, noha volt még vagy 20 perc a versenyből. És mintha a szabályzatban az is benne lenne, hogy összesen 3 percig lehet "pihenni".( Igaz, ír ott még valamit ezzel kapcsolatban, de nem minden világos számomra.)3. Egy másik szokatlan dolog ( legalábbis az eddig tapasztaltakhoz képest), hogy hosszú perceken át várakoztattak a következő játékra, noha lett volna, akivel összesorsoljanak.
Még annyit fűznék hozzá, hogy a verseny szabályzatában az is benne van, hogy rögzítik a játékokat. Hát, ennyi lenne....

kkingucika

Posts: 42
Registered: Aug, 2014

Re: Csalás? Posted: Sep 16, 2014 2:10 PM
Reply
DesertRose!
Ritkán sőt nem szeretek ide beírni.De ezt nem hagyhattam figyelem kívül e hozászolását a kedves játékostól.
Sajnos vannak olyan játékosok akik nehezen tűrik el ha kikapnak jelen esetben egy versenyen vagy simán játékban versenyen kívül ez így igaz.Ebben teljes mértékben IGAZAD VAN.Utalva ha kikapnak. Így természetesen mindenhez folyamodnak csak hogy meggyőzzék az igazukat bárkit is.Hát kedves DesertRose-----így magadra ismersz ugye?(te ilyen vagy ismerem a vehemenciádat).Szerintem ,és ez a véleményem az hogy .EZ csak egy játék és fölöslegesen tartom , korholt dolgokat, nem méltó amiket írtál..mert nem igaz.!!!!Törődj bele hogy egy játék és milyen szép.Taktikusan kell lépni nemcsak a szerencsén múlik mindenáron,ja és ráérezni mit melyikkel lépsz.További szép napot és játékot.

Replies: 3   Pages: 1  
 
  Back to Topic List      Top of the page