Forums » Magyar
Malom-fejlesztési ötletek
Replies: 8   Pages: 1   Most recent reply posted by: Juvés (Nov 12, 2014 8:14 PM)
Welcome, Guest
Login
Guest Settings
 Reply to this Topic  Post New Topic  Search Forum
Previous Topic
  Back to Topic List
Next Topic
Replies: 8   Pages: 1  
Juvés

Posts: 55
Registered: Jan, 2006

Malom-fejlesztési ötletek Posted: Nov 12, 2014 8:14 PM
Reply
Sziasztok.

Ma este ötletelgettünk pár fejlesztésről.
Az előbb Mátyás említette a döntetleneket,ez egyszerűen kiküszöbölhető lenne,ha ide is betennétek a 25 lépés malom nélküli szabályt.

Gondoltunk még arra is,hogy külön-külön mehetne a toplista a 9-es,10-es és 12-es malomban,ezáltal persze külön szobákat is kaphatnának,mivel szinte teljesen más játék.

Lehetne bullet szoba is,mint sakkban...

Plusz volt egy olyan ötlet is,hogy az inaktív előfizetők,akik rég léptek be a játékba vagy nem játszottak bizonyos ideig,azok tűnjenek el a toplistáról,de amint újra játszottak,álljanak vissza.

Ezek volnának az ötletek,talán olvassa valaki,aki megmondja,hogy jó gondolatok-e ezek és esetleg megvalósíthatónak ítéli.


buldozer 73

Posts: 5
Registered: Jan, 2010

Re: Malom-fejlesztési ötletek Posted: Nov 17, 2014 9:37 AM
Reply
sziasztok játékos társaim is egyetértenek abban hogy nemcsak egy játékos uralná a bajnoki címet akár 1 éven keresztül hanem aki a játékban is részt vesz a következő pont számmal előfizető is több volna sportszeröb lenne a játék nagyon sokk jó játékos van

nagypali

Posts: 1
Registered: Jan, 2014

Re: Malom-fejlesztési ötletek Posted: Nov 19, 2014 7:07 AM
Reply
Sziasztok!Szerintem Juves felvetésein érdemes elgondolkodni!Szerintem sem sportszerű idővel nyerni bajnokságot,nagyon kellene ide is a 25 lépéses döntetlen szabály.A másik gondolat a bajnoki cím kérdése.Ha valaki bajnokként elhalálozik,akkor ő örökös bajnok marad?Szerintem itt is elkelne egy kis szabálymódosítás!

Gilemerald80

Posts: 10
Registered: Jan, 2011

Re: Malom-fejlesztési ötletek Posted: Nov 19, 2014 7:51 PM
Reply
Amiket Juvés leírt, abszolút helytállóak.. Igenis nagyon jó lenne a külön kategóriába sorolás, akár külön szobában..Gondolok itt a 9-10-12-es malomra.... A bajnoki címet is laskert játszó játékos birtokolja, mivel nagyon kevés a laskert játszó ember, így, akik a 9-est játszák, mondjuk úgy reggeltől estig, és meg is érdemelnék a címet, azoknak esélyük sincs, hogy hozzájussanak... Ezt nem személyeskedésnek szánom, inkább csak az igazságérzetemet piszkálja..(Ezért is nem említek neveket) A Bullet-szoba igen jó ötlet, abban szerintem nagyon sokan foglalnák a helyet..

Mátyás Király

Posts: 3
Registered: Sep, 2014

Re: Malom-fejlesztési ötletek Posted: Nov 20, 2014 4:03 PM
Reply
hello, uj otlettel allnek elo, javasolom a korona rajzverseny bevezeteset, szerintem nagy sikere lenne foleg a 100 pontosok koreben, igy mindenki hazavihetne emlekbe egy ereklyet:d, szerintem leirhatatlan oromot szerene egyeseknek :d:d

Gilemerald80

Posts: 10
Registered: Jan, 2011

Re: Malom-fejlesztési ötletek Posted: Nov 26, 2014 7:53 AM
Reply
Ha már célozgatsz Királyurunk, akkor leírom, hogy egyáltalán nem érdemled meg a koronát.. Juvés például játszik... sokat... nyer, veszít, x-el..... de játszik..... sokkal sokkal többet, mint te.. Mint azt írtam is, több a 9-es játékos, mint a lasker.. te kvázi csak ülsz a koronán, és a rajzos téma Tőled elég gyerekes... nyugodj, le, attól még nem vagy nagyobb ember, illetve nem tudsz többet, mint akár a 100 pontosok köre, mert te kaptad a címet..... Az IQ kedvesem nem a malomban szerzett pontokból adódik össze... csak te és az új baráti köröd hiszi azt.. Ha itt valaki is olvassa eme bejegyzésedet, láthatja, hogy még normálisan válaszolni sem tudsz egy normálisan megírott topicra.. Tehát hogy is van ez? Kedves Mátyás? Vagy nevezzelek máshogy?

FlyOrDie

Posts: 478
Registered: Nov, 2001

Re: Malom-fejlesztési ötletek Posted: Nov 26, 2014 1:09 PM
Reply
Köszönjük a visszajelzést, mostantól él a 25 lépéses döntetlen szabály versenyeken is.

A http://www.flyordie.hu/malom/ranglista.html toplistán nem szerepelnek azon játékosok, akik 15 napnál régebben játszottak utoljára (ez eddig is így volt).

Juvés

Posts: 55
Registered: Jan, 2006

Re: Malom-fejlesztési ötletek Posted: May 14, 2015 6:42 AM
Reply
Esetleg még azt is bevezethetnétek,hogy ha egy adott helyzet háromszor ismétlődik,akkor automatikusan döntetlennel érjen véget a játék. Megspórolnánk némi időt a döntetlent el nem fogadó játékosok ellen. Plusz a versenyt is meggyorsítaná kicsit.

Juvés

Posts: 55
Registered: Jan, 2006

Re: Malom-fejlesztési ötletek Posted: Jun 7, 2015 6:26 PM
Reply
Ha már a malom Lasker változata van, lehetne morabaraba is...

A versenyekre visszatérve - nem tudom, észrevettétek-e - ,a pár hetente sorra kerülő malom versenyeken mindenki részt vehet, viszont ez mindig csak 10-es malomra esik, a hagyományos malomra sosem. Néha-néha cserélődhetne.

Replies: 8   Pages: 1  
Previous Topic
  Back to Topic List      Top of the page
Next Topic