Forums » Magyar
Amöba verseny csalás
Replies: 3   Pages: 1   Most recent reply posted by: horvath kata (Mar 22, 2015 10:09 PM)
Welcome, Guest
Login
Guest Settings
 Reply to this Topic  Post New Topic  Search Forum
 
  Back to Topic List
 
Replies: 3   Pages: 1  
horvath kata

Posts: 3
Registered: Apr, 2007

Amöba verseny csalás Posted: Mar 22, 2015 10:09 PM
Reply
T.Operátorok!
szeretnék panaszt tenni a verseny gyöztes .szeretnivaló. ellen mert amikor nem versenyen játszik akkor az amatörök is elverik őt csak nézzék meg a pontját meg nézzék meg a versenyen hogy kiket győzött le, szinte mindenkit utána meg felment 1 es szobába még a kezdőktől is kikapott!!!! most is csak 120 pontja van mert valóban csak annyira tud játszani csak érdekes versenyen meg a mestereket meg nagymestereket legyözi egyébként meg középmezőnyösöket nem győz le!!
Gyanus nekem kérem nézzenek utána szeretnivalónak Operátorok és moderátorok ha van rá idejük


horvath kata

Posts: 3
Registered: Apr, 2007

Re: Amöba verseny csalás Posted: Apr 20, 2015 12:45 PM
Reply
Tisztelt Operátorok és moderátorok!
Nagyon hatékony munkát végeznek, sok csalót kitiltottak amőba versenyről, 6 darab diszkvalifikáció történt, viszont még egy személy aki robot programot használ fent van! - Brooklyn - a neve és automata programja van azért nem jelzi ki a rendszer, bár az eredmény nem hivatalos ő áll az első helyen,ami remélem módosul,kérem ha van rá idejük nézzék meg a játékát, amikor nyerésre állt neki a robot egyből gyorsan rakott szinte gondolkozás nélkül, olyan helyzetekben is amit embernek tovább tart szemügyre vételezni és felismerni a nyerő szituációt. Gyakorlatilag mindenkit legyőzött 2-0 ra kivéve a programosokat, viszont egyes programokon így is sikerült felülkerekednie. A második helyezett ellen, aki megérdemli a győzelmet, hiszen tényleg fejből játszott, 5-1 et játszott, illetve МΎŤÛĜÍÐỄŚ ellen szintén 5-1 re nyert akinek a neve szerepel a diszkvalifikáltak között gondolom programozás miatt.
Nagyon köszönöm előre is ha időt fordítanak és kicsit tanulmányozzák a játékát ennek a felhasználónak, és kívánok további sikeres munkát a versenyek lebonyolításában!
Katalin

gurbai45

Posts: 4
Registered: Mar, 2007

Re: Amöba verseny csalás Posted: May 7, 2015 12:32 PM
Reply
én is azért írok ide mert aki most első amőbán ℊɢ koronás egy hatalmas csaló!! Korábban a többi neveit is lenullázták neki és program jele is volt, most 937 pontja van Angel' Baby és real_loser_ ilyen nevekkel töltik őt a haverjai pontokkal ő meg valami miatt nem jelzi ki neki a programot a rendszer de 100% programos ilyen 100-200 pontosok ellen nyer programmal és csak olyan szintűekkel játszik!! Kérem valamit tegyenek legalább egy program jelet a nevére mert így sokan azt hiszik hogy rendes játékos ellen mennek főleg a kispontosok ehelyett meg kapnak egy programos játékost ez felháborító egyébként az ő neve volt korábban °•✴ℊٱสηℊɬɬღ✴•° meg Nhat Do Nhi Den ezeket mind kitiltották és nullázták 900 pontról!
Köszönöm ha ránéznek a játékosra!
Gurbai

gurbai45

Posts: 4
Registered: Mar, 2007

Re: Amöba verseny csalás Posted: May 8, 2015 11:13 AM
Reply
üdvözlet! megint én írok, nagyon köszönöm hogy tegnap gyorsan intézkedtek ℊɢ vel szemben az ügyben és a következő játéknál már ott volt a jel a neve mellett amit megérdemelt
viszont ma visszatért új néven, ugyanúgy programmal játszik, OneLifeOneLove néven már 730 pont fölött van 129-1-0 aránnyal ami megint felháborító hogy még beképzelt is amellett hogy csal, Ártatlan Fiú meg Šĥăмăň ķĩļĺĕŕž legalább felvállalják hogy programot használnak, ő meg valahogy elrejti a progi jelet és még a szája is nagy neki!!
ez már felháborító amit ez az ember művel programmal játszik 100-300 pontosok ellen akik azt hiszik ő is sportszerű mint pekingg vagy HO-HO_HOO akik tényleg jó játékosok erre programba ütköznek!
köszönöm ha kis időt fordítanak az új nevére is és megkapja a megérdemelt jelét mert fogadni mernék rá hogy egy játékos nem játszott le program nélkül az oldalon!
köszönöm szépen, szép hétvégét Önöknek!
Gurbai

Replies: 3   Pages: 1  
 
  Back to Topic List      Top of the page