Forums » Magyar
Néhány hasznos darts tipp
Replies: 0   Pages: 1  
Welcome, Guest
Login
Guest Settings
 Reply to this Topic  Post New Topic  Search Forum
Previous Topic
  Back to Topic List
Next Topic
Replies: 0   Pages: 1  
SnowBoarD

Posts: 9
Registered: Dec, 2011

Néhány hasznos darts tipp Posted: Mar 27, 2015 8:53 PM
Reply
Üdvözletem! Szeretnék adni néhány tippet darts játékosoknak:
1. A hezitálás nem jó. Ezalatt azt értem, hogy nem szabad túl sokáig gondolkodni egy nyíl eldobásán és méresgetni egy-egy "szektort". Egyszer mérjük be, lehetőleg elsőre, majd magabiztosan, egyenesen dobjuk el a nyilat.
2. Ha egy bizonyos szektor triplájában már 2 nyíl sikeresen benne van, de a harmadik nyíl látszólag már nem fér oda, soha ne próbáljuk meg odatuszkolni, inkább váltsunk másik szektorra.
3. Játssz nálad jobb játékosokkal, tőlük elleshetsz olyan dobás stílusokat ami neked is jól a kezedre áll.
4. 501-es dartsban ha páratlan szektorú duplával kell kiszálnunk (Pl: D9 vagy D11), és van rá 3 nyilunk, érdemes egy nyilat feláldozni annak érdekében, hogy a maradék pontszámunk páros számú legyen, mert így biztos 2 nyilunk marad a kiszállásra, ellentétben a páratlan számúnál, ahol ha véletlen beledobunk a sima szektroba az első nyíllal, nincs kiszállónk és a második nyíllal kell korrigálni, és végül csak 1 nyíl marad a győzelemre.
5. A matematika a barátunk. Ha 501-es dartsban a maradék pontszámunk például 189, nyílván nem tripla 20-ra próbálunk dobni, hanem tripla 19-re, mert ha nem is tudjuk eltalálni pontosan a triplát, még mindig megmarad a kiszállás lehetősége. 185-nél szintén nem tripla 20-ra megyünk, hanem tripla 15-re vagy bullra, hogy biztos kiszállónk legyen.
6 Gyakorolj sokat. Ha úgy érzed, hogy valamelyik szektor triplája vagy duplája nem igazán az erősséged, gyakorló módban szánj rá egy kis időt, és csak arra dobj, aminek megdobásában bizonytalan vagy.

További jó időtöltést mindenkinek!
Love from an old player, spin.

Replies: 0   Pages: 1  
Previous Topic
  Back to Topic List      Top of the page
Next Topic