Forums » Magyar
Több név használata!FOD-nak
Replies: 6   Pages: 1   Most recent reply posted by: kkingucika (Jun 6, 2016 11:51 AM)
Welcome, Guest
Login
Guest Settings
 Reply to this Topic  Post New Topic  Search Forum
 
  Back to Topic List
 
Replies: 6   Pages: 1  
kkingucika

Posts: 42
Registered: Aug, 2014

Több név használata!FOD-nak Posted: Feb 5, 2016 10:32 AM
Reply
Meg szeretném kérdezni FOD tol mikor lesz nagytakarítás az oldalon!! még inkább a Backgammon játékról értendően.Mert több játékosnak igencsak kettő hanem több neve van.Kikapnak 1-2 nevéről máris hozza be a harmadik nevét vagy nem tudom még mennyit. Így aki próbál tisztességesen előre haladni az sajnos falba ütközik.Bár nagyon csalnak is ez mindenki számára betudható.Ezt nem csak én mondom - tapasztalom,! hanem nagyon sokan.Ott a verseny nevezés játszása is.Nem a nagy nevét hozza be hanem a kicsit.Na ez nem tisztességes úgy a több név használata sem.Megkérném szépen legyenek oly szívesek ha idő engedi önöket valamilyen formájában tegyenek némi rendet.Nagyon köszönöm és remélem valamilyen választ kapok erre a feltett kérdésre.Köszönöm.


Hokuspokus15

Posts: 70
Registered: Aug, 2007

AW: Több név használata!FOD-nak Posted: Feb 6, 2016 10:50 AM
Reply
Mit érdekel az téged, hogy kinek hany neve van? Szerintem ez a FOD dolga nem a tied, de ök sem tudjak pontosan megallapitani, hogy ki hany nevvel jatszik es te meg annyira sem. Próbálj meg szepen, ügyesen játszani, tanulj meg vesziteni és nezzel neha magadra is ne csak a masikra. Tovabbi jo szorakozast .

kkingucika

Posts: 42
Registered: Aug, 2014

Re: Több név használata!FOD-nak Posted: Feb 6, 2016 1:12 PM
Reply
Ilyen ötös lottóm legyen.Hogy mekkora lézer vagy azt már látni folyamatos rendszeres hozászolásaid alapján aki csak megnézi ősz hozászolásaidat látja igencsak a tanulásod birtokában vagy.Tanulj meg először a gépekről egy kicsit hogy miként működik. Finoman fogalmazva..1. van olyan indított ip. cím.és sorolhatnám akár jawa stb.stb. Hogyan lehet betudni az indított játékost behatárolni- megy a neveket is.Például egy moderátor akár látja hány nevével van bent az adót játékos úgy azt is látja ha spórival van bent.Tudod ezt úgy mondják fogalmazzák..EGY IDŐBEN.Hogy tudni kéne veszítenem.Na ne .Neked aztán semmi közöd meg hogy játszani..Röhejes.Aztán te nekem mondod.Hmmmm.pont te.Igen lehet nagy az arcom és van is miért.Mindenki annyiszor legyen bajnok ahányszor én és utána lehet másnak magyarázni.Addig szerintem maradj magadnak meg és ne hozd magadat olyan helyzetben hogy ismételten kiröhögjenek a tudatlanságod miatt(lásd korábbi hozzászólásaidat).Na szép napot lézer úrficska..

kkingucika

Posts: 42
Registered: Aug, 2014

Re: Több név használata!FOD-nak Posted: Feb 17, 2016 9:37 PM
Reply
Látom ennyire érnek rá.Gratulálok a hozzájáruláshoz törik össze magukat egy válaszért.MIÉRT NEM TÖRLIK AZOKAT AKIKNEK TÖBB NEVE VAN.Kérdés volt ennyire nehéz válaszolni??.Köszönöm...

Hokuspokus15

Posts: 70
Registered: Aug, 2007

AW: Több név használata!FOD-nak Posted: Feb 18, 2016 7:29 PM
Reply
Megirtam hogy nem mindig tudjak pontosan megallapitani azt hogy kinek van "több neve", ill. azt sem hogy melyek egy bizonyos jatekoshoz tartozo nevek, de te sajnos nem hiszel nekem.

Hokuspokus15

Posts: 70
Registered: Aug, 2007

AW: Több név használata!FOD-nak Posted: Feb 18, 2016 7:32 PM
Reply
Lattak hogy en pontosan valaszoltam, biztos azt gondoltak hogy meg vagy elegedve es nem lattak ertelmet annak hogy megismeteljek a valaszomat

kkingucika

Posts: 42
Registered: Aug, 2014

Re: Több név használata!FOD-nak Posted: Jun 6, 2016 11:51 AM
Reply
kicsit néz utána pókemberke

Replies: 6   Pages: 1  
 
  Back to Topic List      Top of the page