Forums » Magyar
szabály
Replies: 11   Pages: 1   Most recent reply posted by: mermatil. (Feb 4, 2017 9:35 PM)
Welcome, Guest
Login
Guest Settings
 Reply to this Topic  Post New Topic  Search Forum
 
  Back to Topic List
 
Replies: 11   Pages: 1  
mermatil.

Posts: 24
Registered: Jul, 2016

szabály Posted: Jan 26, 2017 4:13 PM
Reply
Kérdezem én tisztelt üzemeltető!Ha egy játékos egyik neve le van feketézve.Akkor szabályos egyszerre 2 nevével bent lennie egy-időben bármelyik szobában?.Mert én nem tudok ha lenne ilyen szabály,nem tudok ilyent ha lenne!!!De ez már megszokott manapság a Backgammon játékban.Hogy a kedves törökök 4- 5 nevével van bent.Ami nem szép és nem tisztességes más játékosok szemben..Kép mellékelve

http://www.kephost.com/image/v1TQ


mermatil.

Posts: 24
Registered: Jul, 2016

Re: szabály Posted: Jan 26, 2017 4:16 PM
Reply
Bocsánat lemarat a játékos neve
zümrüd'ü°°°anka és feketézve zampara boncuk

Rout66

Posts: 4
Registered: Sep, 2016

Re: szabály Posted: Jan 26, 2017 4:43 PM
Reply
Én úgy emlékszem, hacsak azóta nem változott meg, amit kétlek, hogy ha büntetve volt a neved, ha be is jöttél másik névvel, azt is egyből büntették, jó esetben "csak" fekete pont, rosszabb esetben ki lett tiltva az illető.Amúgy az illető, akiről itt szó van, néha négy neve is bent lapul.Szerintem nem szabályos.

mermatil.

Posts: 24
Registered: Jul, 2016

Re: szabály Posted: Jan 27, 2017 7:50 PM
Reply
Azt szeretném megjegyezni,azzal a kapcsolatban,hogy központilag nem lehet ellenőrizni a versenyen több nevével nevezett emberkéket.Mert nagyon nem tisztességes!!!! Némelyik tisztelt játékos 2-3 is benevez és valahol nem tartom fair play-nak. Neveztess ♥Nerea♥ játékos utalok.Kikaptam tőle rendje módja szerint.De utána 2 partimra rá megvertem SσηSυzĿυk ∞ játékost!.Ahogy kiléptem a nyert partim után , máris rejtve azt írta ♥Nerea♥ mellékelve röhögő smile-val kikaptál erről.(csendbe megjegyzem 120 játékos nevezet be a versenybe.annyira nem zseni senki sem hogy észbe tudja tartani ki kivel játszik ugyebár)! Tehát egyértelmű egy személyről beszélünk.De sajnos a rövid időre képest nem tudtam lefényképezni hogy bizonyítsam igazamat.Tehát a kérdésem az lenne ezt lehet ellenőrizni?.Mert volt precedens verseny után és láttam volt akit diszkvalifikálták.Gondolom én!, ez lehetséges az ellenőrizés. Előre is köszönöm a válaszukat..További szép napot.

mermatil.

Posts: 24
Registered: Jul, 2016

Re: szabály Posted: Jan 28, 2017 6:09 PM
Reply
Tisztelt üzemeltető!.Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz,hogy világos választ kapjak a téren hogy szabályos más oldal linkelése? többek közt a youtube oldal valamilyen zenét kirakni a falra???.Mert már igazán megmondom nem értem.Olvasom a szabályzatot de akkor se értem.Bár úgy szól a önök szabályzata (("1.7. burkolt vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető;")) ezt olvasom.Megkérem szépen válaszoljanak a kérdésemre.Mert nagyon linkelnek a játékosok a backgammon játékban kint a falon.Csak kérdés volt.Köszönöm szépen előre is a kedves válaszukat.További szép napot.

Rout66

Posts: 4
Registered: Sep, 2016

Re: szabály Posted: Jan 28, 2017 7:58 PM
Reply
Egyetértek,a versenyem nem egyszer látom én is, hogy kettő névvel is bent vannak, csak azt nem értem, mi van ha a szerver pont önmagával rakja össze játszani!? A youtube linkek...hát igen, minden nap zöldellik a fal a sok zene meg hülyeség linkektől. Senki nem kíváncsi rá, nem is szabályos szerintem.Akit érdekel, lépjen be a youtube-ra és hallgasson ott zenét vagy amit akar. Egy játékoldal nem erről kell szóljon és nem is erről szól.Szerintem...

Cerna Peti 11

Posts: 52
Registered: Dec, 2009

Re: szabály Posted: Jan 28, 2017 10:32 PM
Reply
Marcsak ugy kivancsisagbol szeretnem megtudni en is, hogy honnan tudod te azt, hogy a ket altalad megjelölt név ugyanahoz a jatekoshoz tartozik ?

A csatolt kepböl latom hogy mindket "név" a szobaban van, de az hogy ezek a nevek ugyanahoz a jatekoshoz tartoznak nem ismerhetö fel. Legalabbis nekem nem.


mermatil.

Posts: 24
Registered: Jul, 2016

Re: szabály Posted: Jan 29, 2017 8:43 PM
Reply
Ilyen ötös lottóm legyen,ahogy gondoltam cérnahuszárom!!!Ahogy mondani szoktam nem telefon hogy beleszólj mások dolgában,addig míg nem vagy bizit magadban.1. Előszór is cérnahuszárkám alig lehet téged látni a backgammon játékban,ha ott lennél akkor tudnád miről beszéllek 2.Hogy honnét tudom?Ennyire okosnak hiszed magad valóban ezt kérdezném tőled.3.Amennyire olvasom ősz hozzáoszlásaidat nemigen lehet azt mondani magaslatán vagy több hosszá szólásaidban. De hogy nyugodtan tudj aludni annyit elmondok neked hogy stílusosan válaszoljak a kérdésedre és megfejelem azzal hogy a kép alapján a két név ugyanaz és NILAY is a ö neve honnét tudom.Elég annyit még neked mondanom nem a mai gyerek vagyok itt az oldalon.Aki tudja miről beszélek az nagyon is meg tudja nézni I.P alapján.Bár többen is tudják igazam van és remélem állítják igazamat. De azt megígérem neked ha sikerül lencsevégre kapnom miket ír akkor remélem megnyugothatsz. SZÉP NAPOT NEKED OKOSKA.

Cerna Peti 11

Posts: 52
Registered: Dec, 2009

Re: szabály Posted: Jan 30, 2017 7:21 PM
Reply
Mermatil - megköszönnem ezennel a gyors az ertelmes hozzaszolasodat, minden amit irtal erthetö es vilagos de sajnos nem valaszoltal a kerdesemre. Honnam lehet a kep alpjan arra következtetni, hogy a ket nev ill. most mar a harom ha igazad van (es meg vagyok gyözödve hogy az van) ugyanahoz a jatekoshoz tartozik??
(Az IP cimet nam latom a kepen.)

mermatil.

Posts: 24
Registered: Jul, 2016

Re: szabály Posted: Feb 1, 2017 6:00 PM
Reply
Ugyan már tisztelt moderátor !!!és el is várom foglaljon állást vagy bárki aki kompetens ebben.Hogy lehetséges az hogy bekleme játékos a backgammon játékban..2017 01.30 14:22 14:23 és 14:24 3 partit nyer 20x téten???És könyörgök ez nem az elsö eset hogy csal ez a játékos.Rendszeresen önök megbüntetik nullázák.Ez kérem szépen több mint a sok hát.Komolyan tiszta csalás.És folyamatosan adják le a pontokat bekleme játékosnak.Azokat is keményen kell büntetni aki le is adta és nemcsak aki fogadja.Nézzék meg adatlapját kérem önöket.Vagy amit beküldtem képet.Jelentettem módja szerint

✯Ziηdaη✯
CANIMSIN ez a két játékos adja le a pontokat.

mermatil.

Posts: 24
Registered: Jul, 2016

Re: szabály Posted: Feb 1, 2017 6:53 PM
Reply
Gratulálok mély tisztelettel önök felé .Moderátor operátor!.Gyors és igazságos volt a döntésük.Még 1x csak gratulálok önökhöz.tisztelettel.

mermatil.

Posts: 24
Registered: Jul, 2016

Re: szabály Posted: Feb 4, 2017 9:35 PM
Reply
Csak kérdés!!és remélem kapok választ rá!! . Véleményem szerint az nagy vétség a CSALÁS,szándékosan pontoza magát vagy pontozták. És a játékos már többször volt e miatt bajban.Akkor milyen büntetést kaphat.?köszönöm előre is a válaszát.

Replies: 11   Pages: 1  
 
  Back to Topic List      Top of the page