Forums » Magyar
Amőba verseny csalás
Replies: 2   Pages: 1   Most recent reply posted by: abutalány27 (Oct 5, 2020 1:59 PM)
Welcome, Guest
Login
Guest Settings
 Reply to this Topic  Post New Topic  Search Forum
 
  Back to Topic List
 
Replies: 2   Pages: 1  
abutalány27

Posts: 3
Registered: Oct, 2005

Amőba verseny csalás Posted: Oct 5, 2020 1:59 PM
Reply
Tisztelt Moderátorok!

Szeretném felhívni a figyelmet az alábbi játékosra: ⱭթօƖƖօ aki a tegnapi amőba versenyt megnyerte ráadásul úgy, hogy mindössze 1 vereséget szenvedett el a 15 lejátszott játékából. Szeretném ha utánanéznének a játékosnak ugyanis több jel is arra utal, hogy sportszerűtlenül, program segítségével játszott a versenyen. Az alábbi képek az egyik legnagyobb streamer-szolgáltató oldalon készült, ahol az ominózus játékos is tagja egy kisebb amőba-csoportnak és többen erről az oldalról. Ott készültek az alábbi fényképek, melyekben evildead96 (másnéven Rage - ⱭթօƖƖօ a flyordie oldalon) az alábbi üzeneteket írja be:

https://imgur.com/a/Pd3pSts

https://imgur.com/a/1N5tCB7

Illetve készült egy videó is jóbarátom (világos – aki szintén tagja a flyordie amőba oldalának és a streamer oldal amőba csoportjának) által, melyben felhívja a figyelmet a jelenségre, miszerint ⱭթօƖƖօ játékos programmal játszik:

https://www.youtube.com/watch?v=Q19Qb3wGUYA

Továbbá világos megtalálta, hogy korábbi versenyről is kizárásra került ⱭթօƖƖօ nevű játékos, melynek a referenciája itt látható:

http://games.flyordie.com/displayRatings.html?gameName=Amoeba&p ortal=flyordie_com&lang=hu&type=16&date=2019-03-29+19%3A00

Ennek fényében szeretném megkérni a moderátorokat, hogy mindenképp nézzenek utána a tegnapi amőba verseny végeredményének, melyet toronymagas statisztikával nyert meg Rage. Remélem, hogy amennyiben kiderül, hogy sportszerűtlen módon járt el a versenyen, abban az esetben megkapja az érte járó büntetést. Bízom benne, hogy hozzászólásommal segítem a sportszerű versenyek további lebonyolítását ugyanis régóta nem volt probléma programosokkal, remélhetőleg ezután sem lesz.

Üdvözlettel: Ildikó


MorphoButterfly

Posts: 4
Registered: Oct, 2017

Re: Amőba verseny csalás Posted: Oct 5, 2020 9:43 PM
Reply
én is tudom tanusítani hogy programmal játszik amikor még aktív voltam az oldalon 2017-2018 körül akkor is állandóan programmal játszott és felcsalta a pontszámát koronára... Bajnok Rage Rédzs Caap Celm Yuri Boyka és még sok más neve volt neki az volt a közös bennük mindegyikkel programmal játszott és az összes nevén jel volt neki... romboló hatással van a közösségre és a weboldalra nézve ezért remélem hogy ez a neve is hasonló sorsra jut mint a többi és ott lesz rajta a piros felkiáltójel

cud

Posts: 121
Registered: Oct, 2014

Re: Amőba verseny csalás Posted: Oct 7, 2020 3:00 PM
Reply
Kedves Moderátorok!Megjegyezném hogy a poszt létrehozója abutalány27 lopott név.Ezt is vegyétek figyelembe.!
Üdv cud

Replies: 2   Pages: 1  
 
  Back to Topic List      Top of the page