Forums » Magyar
Darts verseny folyamatos csalások
Replies: 3   Pages: 1   Most recent reply posted by: cud (Oct 9, 2020 8:17 AM)
Welcome, Guest
Login
Guest Settings
 Reply to this Topic  Post New Topic  Search Forum
 
  Back to Topic List
 
Replies: 3   Pages: 1  
cud

Posts: 121
Registered: Oct, 2014

Darts verseny folyamatos csalások Posted: Oct 9, 2020 8:17 AM
Reply
Tisztelt Operátorok,Moderátorok!
Már többszőr jeleztem hogy játékosok darts versenyre jönnek csalni hiszen minden adott hozzá!Legjobb hely ahol ezt tudják gyakorolni hiszen semmiféle szabály nincsen arra hogy játszani kell,nincs sorsolás,igazából 50 percig lehet ülni játék nélkűl illetve megválogatni kivel is szeretnének játszani!
Tegnapi darts 501 versenyen police ismét elcsalta a versenyt ennek egyébként egy moderátor is tanuja volt.A verseny 60 percig tart ő mégis nem elöszőr dönt úgy hogy az 59 ik percben nyeri meg a versenyt miközben erre lehetne 58 perce is!!!
http://games.flyordie.com/s/player/police/Darts501
Megfigyelhetjük hogy ezt a barátja biztosítja neki Đℯαтн☠Nℴтℯ nevű játékos.
A dats versenyeken olyan játékosok jelennek meg akik egyáltalán nem játszanak dartsban csak és kizárólag versenyekre jönnek CSALNI!
Kiemelem oewant,giestet,virusantraxot,policet,Đℯαтн☠Nℴтℯ-t!Ha megnézitek ezek a játékosok kizárólag versenyre jönnek az utobbi években és jól teljesítenek viszik az aranyakat.
police az összesített éremtáblázat alapján 47 első hely,52 2 ik,és 43 3-ik hellyel rendelkezik amit az elmúlt 3 évben szedett össze!!
Ha megnézzük oewan teljesítményét az egyik leggyengébb játékos aki az 501 et 28 nyilakból dobálja.Ezzel a teljesítménnyel,tudással darts versenyt nem lehet nyerni de mivel ő egy varázsló természetesen nyer hiszen tegnap giest félredobált neki szándékosan.
Ha megfigyeljük akkor police egy órával darts verseny elött tanx-ban is első helyen végzett.
A versenyen természetesen ugyanazok jelentek meg akik jöttek darts versenyre is.
tanx játékban police játékos 41 első,77 második,és 60 3 ik hellyel rendelkezik ahhoz nem számoltam hozzá a tegnapi első helyét.
Police játékost csalásért már diszkvalifikálták darts versenyen csalásért.
Szeretném a tegnapi elcsalt utolsó percben megnyert (egyértelmű csalás) miatt kizárnátok a tegnapi versenyből!
Volt közel 1 órája hogy játszon a haverjával mégis az 59-ik percben tette meg ezt.
A felsorolt játékosok romboló hatással vannak mind a darts versenyekre mind pedig a közösségre is!
kérem nézzétek meg az utolsó percet és zárjátok ki a 2 játékost azt gondolom ez sportszerütlen.
Továbbá 3 játékos volt a 9 ből aki játszott velem versenyen ezzel valamit kellene kezdeni mert én nem viszek magyar barátot hogy azért hogy csaljak!
12 éve napi szinten játszok dartsba és jelenleg is bajnok vagyok.Bajnokként pedig bárkivel játszok.Printelt képeket csináltam ahol 6 játékos folyamatosan elutasítja a játékot!
Köszönöm
cud


police

Posts: 49
Registered: Dec, 2009

Re: Darts verseny folyamatos csalások Posted: Oct 10, 2020 9:32 PM
Reply
are you like nine years old. move on get a life .how annoying. 31 of your points in tourny came from your only friend mary louse . thats sad

cud

Posts: 121
Registered: Oct, 2014

Re: Darts verseny folyamatos csalások Posted: Oct 11, 2020 11:11 AM
Reply
Az összes érmet csalassal szerezted meg! De tudod mit 9 én voltunk 3 an mertek velem játszani! Ez megváltozik és pár magyarral többen leszünk versenyen. Ha én 9 éves vagyok akkor te még egy ágybavizelő kisfiú! Utolsó percben hányszor csaltad el a versenyeket? A tanxos barátaiddal! Egyenlőre csalás miatt téged diszkvalifikaltak emlékei szerint nem engem! Enyhe büntetést kaptál 1 old timer megvonás!!! Ki kellett volna vágni az oldalról, a haverjaiddal együtt!

cud

Posts: 121
Registered: Oct, 2014

Re: Darts verseny folyamatos csalások Posted: Oct 16, 2020 3:15 PM
Reply
Senkinek nem tűnik fel higy a police gyerek folyamatosan nyeri darts illetve tanx versenyeket? Higy Szétcsalja a játékokat? Nézzétek meg a multheten 501 és tanx győzelem tegnap krikett és tanx győzelem! Tegnap még egyidobe is játszottak a versenyeket. Ennek mikor lesz vége megint utolsó percben nyert...

Replies: 3   Pages: 1  
 
  Back to Topic List      Top of the page