Forums » Magyar
Miért van ez így?
Replies: 1   Pages: 1   Most recent reply posted by: László1107 (Jun 2, 2021 11:06 AM)
Welcome, Guest
Login
Guest Settings
 Reply to this Topic  Post New Topic  Search Forum
Previous Topic
  Back to Topic List
Next Topic
Replies: 1   Pages: 1  
László1107

Posts: 1
Registered: Jun, 2021

Miért van ez így? Posted: Jun 2, 2021 11:06 AM
Reply
Sziasztok!
Sajnos én azt vettem észre, hogy az udvariasság kezd kiveszni a társadalomból, de főleg a férfiakból, és a legtöbb nőnek mégis ez kell.
A nők régen szerették az udvarias, előzékeny férfiakat. Akik kinyitják nekik az ajtót, előre engedik őket és lesegítik róluk a kabátot. De most, a 21. században már szó sincs erről. Ezek mind kihaltak a mai férfiakból, persze tisztelet a kivételnek.
De régen ez még megvolt, udvariasan viselkedtek. Eszükbe sem jutott másképp viselkedni. Ha úgy nézzük, ez beléjük volt nevelve. Akkor ez volt a természetes, nem úgy mint manapság. Persze tényleg tisztelet a kivételnek, de az a baj, hogy kivétel nem sok van. Aki meg igen, az szenved. Szenved a megalázástól, a kinevetéstől, a semmibevételtől a nők részéről. Mert nekik azok kellenek akik rájuk csapják az ajtót, vagy épp bunkó módon játszadoznak velük és semmibe veszik őket. Ők a "macsók". Közben pedig nem is egy embertől hallottam már, hogy ez a bunkó, nagyképű stílus amivel előadják magukat, az önbizalomhiány jele. Pont hogy az udvariasság és az alázatosság jelenti az egyensúlyt és a lelki békét.
A másik, hogy a 21. század nagyon felszínes lett, és vele együtt a nők is, akik csak a külsőt nézik. Ha nem vagy egy Adonisz és nincs luxus autód, 8 kockád, feszülő izmaid, akkor tízből kilenc nő azonnal félrenéz, vagy ami még rosszabb, kinevet. Egyre elkeserítőbb a helyzet. Az emberi értékek már huszadrangú tényezők, csak a kinézet, hírnév és az egzisztencia kerül előtérbe.
Csak a külsőre mennek, és beletaposnak a nekik nem tetsző lelkébe. Pl: csúnya vagy, kövér vagy, nem jó a stílusod, ilyenek. Egyszerűen ezt látom!
Az évtizedek alatt lemorzsolódtak a társadalom aljára azok a férfiak akik nem tudták teljesíteni az elvárásokat, és csak kigyúrt alfákat lehet látni nőkkel sétálni az utcán. Az meg teljesen mindegy nekik, hogy az adott illető esetleg nem jó ember mert bunkó, modortalan, vagy épp egyszerűen csak egy link alak. Jól néz ki? Rögtön érdekessé válik. Aki mert nem néz ki úgy, mint egy férfi szupermodell, azon keresztülnéznek, esélyt sem kap, hogy megmutassa milyen ember, milyen a lelke.
Már csak az érdekelne, hogy akkor a legtöbb nőnek miért kellenek mégis a tapló férfiak?


DF02

Posts: 1
Registered: Nov, 2011

Re: Miért van ez így? Posted: Jun 10, 2021 7:30 AM
Reply
ő.. szerintem nem ez a legalkalmasabb fórum e téma megfejtésére, de megpróbálok válaszolni.. szerintem a genetika miatt van ez így.. régen pedig nem is az, hogy ezt szerették, hanem annyira erősek voltak a társadalmi morálok, hogy egyszerűen el volt nyomva.. szval mondhatni visszafejlődünk etéren, és mostmár jobban dominálnak az ösztönök.. de persze továbbra is lehet normális nőket találni, csak nem a legforgalmasabb szórakozóhelyeken kell keresni.. (egyébként én is a "selejt" kategoriaban tartozom, szval átérzem, csakhát ez a helyzet sztem)

Replies: 1   Pages: 1  
Previous Topic
  Back to Topic List      Top of the page
Next Topic