Forums
»
Magyar
Moderátorokat keresünk
Replies:
128
Pages:
9
Most recent reply posted by:
OPERATOR
(May 22, 2007 11:23 AM)
|
|
|
Replies:
128
Pages:
9
[ Go: 1 2 3 4 5 6 ... 9 » ]
|
OPERATOR
Registered: May, 2002
|
|
|
Moderátorokat keresünk
|
Posted:
May 22, 2007 11:23 AM
|
|
|
Kedves Játékosok,
Önkéntes moderátorokat keresünk, mindenekelőtt a magyar amőba és sakk szobákba. Jelentkezési lap: http://www.flyordie.hu/elerhetos eg.html oldal alján található.
Iránymutató elvárások: - magyar és angol nyelvtudás - "büntetlen" előélet - minimum 1 éves tapasztalat a FlyOrDie-on - minimum 4 kék pötty a játékos info lapon
Ha ezek közül egyik se igaz rád (vagy csak kis része), akkor ne pazarold a drága idődet a lap kitöltésével. Fontos, hogy a lapot angolul töltsd ki!
Köszönjük,
OP
|
|
|
|
|
Re: Moderátorokat keresünk
|
Posted:
May 22, 2007 3:05 PM
|
|
|
na erre vártam végre valaki aki +mondja mit kell tenni hogy moderátor legyek, csak azt nem értem, hogy lehet 4 pontot szerezni? merthogy úgy tudom még csak 3 pontom van
|
|
|
|
|
|
Posted:
May 22, 2007 6:59 PM
|
|
|
ja és ha már itt tartunk mit jelentenek? annyit tudok hogy: 1=lelkes újonc 2=jelölt 3=tag 4=biggy 5=addikt 6=befolyásos tag 7=fanatikus
|
|
|
|
|
|
Posted:
May 22, 2007 8:02 PM
|
|
|
a 8 as despota ez azt jelenti hogy menyi ideje jácotál és hogy volt a már büntetésed ۰•●¢ĥăмφǐǿŋ™ ●•۰
|
|
Cts KIK
Registered: Apr, 2006
|
|
|
|
Posted:
Jun 7, 2007 4:25 PM
|
|
|
sziasztok!! lenne egy pár kérdésem , légyszives válaszoljatok.
ha valaki jelentkezik, és még meg is felel a feltételeknek,akkor mennyi idő mulva állhat a köz szolgálatába ? kell-e ? valamilyen képzésen résztvenni ? van -e ? személyes találkozó valamaly fő op-pal ? , vagy minden online történik ? és volt-e ? már alkalmasnak látszó jelentkező ? max hány modot vesztek fel a táblás játékokhoz ? ha valaki vállalja és alkalmas , van-e ? valami kötelező-szerű időmennyiség amit moderálással kell töltenie ?
hát röviden ennyi  a választ előre is köszi 
|
|
OPERATOR
|
|
|
|
Posted:
Jun 7, 2007 8:42 PM
|
|
|
ha valaki jelentkezik, és még meg is felel a feltételeknek,akkor mennyi idő mulva állhat a köz szolgálatába ?
ha valaki jelentkezik aki megfelel a fenti feltételeknek, az még nem jelenti automatikusan hogy moderátor is lesz belőle...
kell-e ? valamilyen képzésen résztvenni ?
Nem
van -e ? személyes találkozó valamaly fő op-pal ?
nincs
max hány modot vesztek fel a táblás játékokhoz ?
nincs ilyen korlát egyelőre
ha valaki vállalja és alkalmas , van-e valami kötelező-szerű időmennyiség amit moderálással kell töltenie ?
nincs
OP
|
|
|
|
|
|
Posted:
Jun 11, 2007 11:56 AM
|
|
|
én már kitöltöttem de eddig nem kaptam választ
|
|
OPERATOR
|
|
|
|
Posted:
Jun 21, 2007 4:48 PM
|
|
|
Senki?
|
|
jjj73
Registered: Jun, 2007
|
|
|
|
Posted:
Jun 21, 2007 6:48 PM
|
|
|
Pénzbe kerül???
|
|
|
|
|
|
Posted:
Jun 21, 2007 8:00 PM
|
|
|
én nem vok op de szerintem nem de ha tévedek bocsi gold
|
|
|
|
|
|
Posted:
Jun 29, 2007 7:05 AM
|
|
|
Én kitöltöttem.Ugye csak a fórumba értesítenek imélt nem kapok.Vagy azt nem mondják hogy sajnálom nem kellesz
|
|
|
|
|
|
Posted:
Jun 29, 2007 7:07 AM
|
|
|
Ha viszont igen akkor legyenek szívesek arra az emailcímre küldeni a választ amit beírtam.Ne az ajkanetesre ahonnan elküldtem.Előre is köszönöm
|
|
|
|
|
|
Posted:
Aug 6, 2007 5:08 PM
|
|
|
hogy valasszak ki a moderatorokat? kisorsoljak? kerlek operator gyorsan valaszolj! vagy barki mas! ELORE IS KOSZI
|
|
|
|
|
|
Posted:
Aug 6, 2007 5:10 PM
|
|
|
hogy valasszak ki a moderatorokat? kisorsoljak? kerlek hamar adjatok valaszt! ELORE IS KOSZI
|
|
|
|
|
|
Posted:
Sep 18, 2007 9:49 AM
|
|
|
Komoly, hogy szkennelt anyakönyvi születési bizonyítványt kell mellékelni.... mert az USÁban el tudják azt olvasni. Megyek is, azonnal beszkennelem, persze...
|
|
|
Replies:
128
Pages:
9
[ Go: 1 2 3 4 5 6 ... 9 » ]
|
|
|